Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαδικτυακή Ημερίδα: «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων»

27 Ιανουαρίου, 2021 @ 11:00 πμ - 2:30 μμ

Tο Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή Ημερίδα: «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων» την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των δικαιούχων χρηματοδότησης/νέων επιστημόνων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., των εκπροσώπων των φορέων επιχειρηματικότητας καθώς & των παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων, με σκοπό τη δημιουργία & ανάπτυξη νεοφυών, καινοτόμων επιχειρήσεων. Στο πάνελ θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι Aκαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Eρευνητές, εκπρόσωποι Oργανισμών, καθώς & ωφελούμενοι των δράσεων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Ημερίδας, το κοινό μέσω του live περιβάλλοντος της διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις και τα σχόλιά του στους ομιλητές μέσω του Q&A, προκειμένου να συζητηθούν στο τέλος της Ημερίδας.

Για να εγγραφείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://nowcongress.gr/elidek

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Ιανουαρίου, 2021
Ώρα:
11:00 πμ - 2:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: