Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση ανοικτής καινοτομίας Open Innovation Quest του 3ου κύκλου του RE-STARTUP_18 & 19 Ιουλίου 2020

18 Ιουλίου, 2020 - 19 Ιουλίου, 2020

Στο 3ο κύκλο του RE-STARTUP θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουλίου 2020 εκδήλωση ανοικτής καινοτομίας το Open Innovation Quest. Οι συμμετέχοντες ομάδες θα δουλέψουν την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τους πλάνου (Business Model Development), θα λάβουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους μέντορες, θα συναντήσουν εκπροσώπους των υποστηρικτών και καθοδηγητών του προγράμματος και θα παρουσιάσουν την ιδέα τους ενώπιον της κριτικής επιτροπής.  Τέλος οι ομάδες που θα διακριθούν θα συνεργαστούν με την ομάδα του RE-STARTUP για να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην  Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lQ στο πλαίσιο του DEMO DAY.

Οι πιο ώριμες ομάδες θα συνεργαστούν με τους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος Orange Grove και OptionsNet έως τον Οκτώβριο ώστε να είναι δυνητικά έτοιμες για να διεκδικήσουν χρηματοδοτήσεις από προγράμματα που στοχεύουν στην εμπορευματοποίηση της έρευνας, όπως το Proof of Concept του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών αλλά και στη διασύνδεση με επενδυτές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στο Open Innovation Quest θα συμμετέχουν η  εταιρεία Bayer, η  MeXOXO, η TOBEA, η InterMediaΚT  και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνεργάτες στο χώρο της καινοτομίας και της επιχιειρηματικότητας.

Την προετοιμασία του 3ου κύκλου RE-STARTUP άνοιξε το Open Innovation Training με την παρουσίαση του μοντέλου συνεργασίας νέων εταιρειών με μεγάλες πολυεθνικές, ιστορίες επιτυχίας καθώς και τη μεθοδολογική προσέγγιση του προγράμματος από τους διακεκριμένους ομιλητές:

  • Γιάννης Κικίδης – Program Manager της Dialog Semiconductor
  • Ηλίας Κοκκίνης – Co-founder and CTO της Αccusonus
  • Αντώνης Λιβιεράτος – Επιστημονικός Σύμβουλος του ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ
  • Χρήστος Αλεξάκος – Co-Founder InSyBio Ltd.
  • Νάσος Κοσκινάς– Founder POS4work Innovation Hub

 Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα 3ο RE-STARTUP Open Innovation Quest παρατάθηκαν μέχρι τις 14/7 και μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά αίτηση εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διημερίδα στα social media της  PATRAS IQ και του  POS4work.

 Σημειώνεται ότι, από τους δύο (1ο & 2ο RESTART UPπροηγούμενους κύκλους αποφοίτησαν συνολικά 25 ομάδες και ιδρύθηκαν 7 νέες εταιρείες, ενώ 8 ομάδες ακόμα συνεχίζουν το ταξίδι τους στην επιχειρηματικότητα σε άλλα incubators.

Details

Start: 18 Ιουλίου, 2020
End: 19 Ιουλίου, 2020
Εκδήλωση CategoryΕκδηλώσεις