Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαδικτυακή ημερίδα για την ευρωπαϊκή προκήρυξη “Building a low-carbon, climate resilient future: Research and innovation in support of the European Green Deal”

7 Οκτωβρίου, 2020

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας διοργανώνει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση της ευρωπαϊκής προκήρυξης “Building a low-carbon, climate resilient future: Research and innovation in support of the European Green Deal”.

Σκοπός της ημερίδας είναι η έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας για την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα προκύψουν μέσω των δράσεων της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Η ευρωπαϊκή προκήρυξη Green Deal στοχεύει – μέσω της έρευνας και της καινοτομίας – σε μία δίκαιη, βιώσιμη και κλιματικά ουδέτερη μετάβαση για όλους τους πολίτες. Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν θα ανταποκρίνονται στις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας. Καθώς η μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία αφορά σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία των πολιτών και την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής τους, η προκήρυξη Green Deal χρηματοδοτεί υποστηρικτικές δράσεις για τον πειραματισμό και την προαγωγή της κοινωνικής καινοτομίας.

Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε : εδώ
Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ :  agenda

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Οκτωβρίου, 2020
Κατηγορία Εκδήλωση: