Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανακοίνωση Βιομηχανικών Διδακτορικών ΠΠ- Συνέντευξη Τύπου Πέμπτη 30/07/2020

30 Ιουλίου, 2020

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Πρύτανις Καθ. Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου και ο Αν. Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης Καθ. Δημοσθένης Κ. Πολύζος,
σας προσκαλούν στην Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανακοίνωση των Βιομηχανικών Διδακτορικών που οργανώνονται για 1η φορά στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί
Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, ώρα 13.00 μ.μ,
στην αίθουσα συνεδριάσεων της CBL PATRAS S.A και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά σε live streaming στους εξής συνδέσμους:
Facebook- https://www.facebook.com/patrasiq/posts/1352784474911857
Youtube-https://youtu.be/M5gqv7-mVk8 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών:
Στο πλαίσιο της Patras IQ, το Πανεπιστήμιο Πατρών αποφάσισε να θεσπίσει το Πρόγραμμα Βιομηχανικών Διδακτορικών UPatras IQ υποστηρίζοντας τετραετή διδακτορικά προγράμματα βιομηχανικού προσανατολισμού, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών, μιας ιδιωτικής επιχείρησης/βιομηχανίας, εγκατεστημένης στην Ελλάδα και ενός υποτρόφου υποψηφίου διδάκτορα.
Στόχος του Προγράμματος UPatras IQ είναι η δημιουργία ισχυρών δεσμών ανάμεσα στον ακαδημαϊκό και βιομηχανικό κλάδο με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους συνεργαζόμενους φορείς.

Αναλυτικά η πρόσκληση θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος  Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας καθώς και στην ιστοσελίδα των Βιομηχανικών Διδακτορικών που θα είναι σύντομα σε λειτουργία.
Η υποβολή προτάσεων θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της δράσης και θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 στην ιστοσελίδα των Βιομηχανικών Διδακτορικών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Ιουλίου, 2020
Κατηγορία Εκδήλωση: