6ο Summer School Δεδομένων και Αλγορίθμων

Το 6ο Summer School Δεδομένων και Αλγορίθμων αφορά Σπουδές Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2021.

Tο Πανεπιστήμιο KU Leuven συνδιοργανώνει την εκπαιδευτική εκδήλωση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Επίσης, εκπροσωπώντας ως συνδιοργανωτής η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΑΒΙ, Καθηγητής ΑΠΘ και Μέλος ΔΣ του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, κ. Ιωάννης Κατσογιάννης. Ο κ. Κατσογιάνννης θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις υπηρεσίες της Ακαδημίας, όπως και τις δρομολογημένες εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Φθινόπωρο του 2021.

Η ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται ο φιλόξενος χώρος που θα καλωσορίσει στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΕΑ, φοιτητές (πρωτοετείς, μεταπτυχιακούς, μεταδιδακτορικούς), ερευνητές, καθηγητές, κ.λπ.), που επιθυμούν να συμμετάσχουν ή /και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Το θερινό σχολείο προσφέρεται δωρεάν και δεν υπάρχει χρηματική επιβάρυνση (συμπεριλαμβανομένων διαλειμμάτων καφέ, γευμάτων και κοινωνικών εκδηλώσεων).

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν μια εργασία (online ή επιτόπου) ή αν επιθυμούν να παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο με τη φυσική τους παρουσία, επιβάλλεται να ενημερώσουν κατά προτίμηση πριν από τις 15 Ιουνίου 2021 τους υπευθύνους διοργανωτές.