ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ActOn» by Jfdo.it

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ActOn» by Jfdo.it

Στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ 2019 η ομάδα της Jfdo.it διοργάνωσε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 την ημερίδα με τίτλο «ActOn» στην αίθουσα του Επιμελητήριου Αχαΐας.

Στην ημερίδα «ActOn» οι συμμετέχοντες έζησαν μία έντονη εμπειρία παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το MIT Bootcamps on Innovation & Entrepreneurship. Ο σκοπός του workshop ήταν  να δημιουργηθούν ομάδες και να συνεργαστούν καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Κάθε ομάδα καλείται να βρει ένα υπαρκτό πρόβλημα, να εντοπίσει ποιος έχει το πρόβλημα, να εξετάσει εάν υπάρχει βιώσιμη αγορά και να προτείνει μια λύση. Κατά την διάρκεια του προγράμματος δόθηκε η απαραίτητη γνώση για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση των νέων σε θέματα που τους αφορούν δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τι τους παθιάζει και να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να επιδράσουν στον κόσμο γύρω τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της Jfdo.it μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://jfdo.it/acton/